O nama

IN Nekretnine d.o.o., osnovana 2009. godine, danas je jedna od vodećih tvrtki za poslovanje nekretninama na Zadarskom području. Zahvaljujući desetogodišnjem iskustvu, naš visoko obrazovani stručni tim u mogućnosti Vam je ponuditi sigurnu i profesionalnu uslugu koja obuhvaća sve poslove vezane uz kupoprodaju nekretnina; savjetovanje pri kupnji/prodaji nekretnine, provjera pravne dokumentacije, priprema i zaključenje kupoprodajnog ugovora, upis prava vlasništva u zemljišne knjige, prijenos režijskih troškova i ostalo.

Posebno smo orijentirani na prodaju nekretnina na području grada Zadra i okolice, uključujući otoke, te grada Novalje i to: urbanih stanova, apartmana uz more, građevinskih i investicijskih zemljišta, luksuznih vila i kuća za odmor te atraktivnih poslovnih nekretnina. Dobro poznavanje lokalnog tržišta, marketing i oglašavanje na multinacionalnoj razini, blisku suradnju sa stranim partnerima te korištenje stranih jezika u pismu i govoru, izrazito su prepoznali inozemni investitori, koji čine veliku većinu naših kupaca.

U okviru naše registrirane djelatnosti nudimo i usluge upravljanja i održavanja nekretnina, te profesionalnog fotografiranja nekretnina uključujući i fotografiranje iz zraka.

Tvrtka IN Nekretnine d.o.o. za poslovanje nekretninama upisana je u Registar posrednika u prometu nekretnina, a naši agenti u imenik agenata koji temeljem Zakona o posredovanju u prometu nekretnina (NN 107/07) vodi Hrvatska gospodarska komora.

Vaš pouzdan partner za nekretnine!