Šifra objekta: K233
Tip: Kuće
Mjesto: Zadar
Naselje: okolica
Površina: 416.00
Površina zemljišta: 600.00
Novogradnja: -
God. izgradnje: 2008
Br. etaža: 3
Kat: 3
Br. spavaćih soba: 7
Terasa / loggia: +
Asfaltni put: +
Udaljenost od mora: 50 m
Pogled na more: +
Parking: +
Garaža: -
Vlasništvo: 1/1
Cijena po m2: 0,00 €
Ukupna cijena: 870.000,00 €   760.000,00 €
Grijanje: centralno grijanje, klimatizirano
Komunalije: gradski vodovod, telefon
Dozvole: vlasnički list, građevinska dozvola, uporabna dozvola
Energetski certifikat: -

Atraktivna apartmanska kuća u predgrađu Zadra, ukupne površine 416 m2 , raspoređena u 4 apartmana, vrlo kvalitetno građena, južne orjentacije, građena u mediternskom stilu na parceli površine od 600 m2, od mora udaljena 50 m (2.red do mora).

 

Objekt ima prostrane velike terase  sa fantastičnim  pogledom na more koje su obrađene granitom, stupovima i grandalima sa noćnom prigušenom intimnom rasvjetom koja terase čini jedinstvenim. Svaki apartman je odvojena cjelina za sebe (ulaz, voda, struja, odvodnja) sa nesmetanim pogledom na more. Vanjsko stubište od prizemlja do potkrovlja omogućava poseban ulaz za svaki apartman pojedinačno. 

U dvorištu se nalazi bazen sa sunčalištem, roštilj , parking za 4-6  automobila, spremište, vanjski tuš (topla/hladna voda), uređen travnjak sa mediteranskim biljem i automatskim navodnjavanjem te noćnom rasvjetom reguliranom vanjskim senzorima dan/noć.

 

U prizemlju objekta nalaze se dva apartmana sa terasama, jedan trosobni apartman površine 91,40 m2 a drugi dvosobni površine 51,50 m2. Na cijelom katu je jedan atraktivan, konforan i prostran trosobni apartman sa dvjema velikim terasama ukupne veličine 148,30 m2 od toga (natkrivena terasa od 31.40 m2 i sunčana terasa od 36.70 m2). U visokom potkrovlju također je jedan konforan i prostran  apartman sa terasom i balkonom ukupne veličine 120.60 m2.

 

Apartmani su opremljeni: klima uređajima hlađenje/grijanje, sat.tv i zemaljski programi, hrastov parket I klase, keramika I klase, kupaonske kade, otvoreni kamini obrađeni granitom, velike klizne stijene, stropna i bočna rasvjeta posebno razvrstana te mnoštvo drugih lijepih i ukusno urađenih detalja što ovaj objekt čini ugodnim za miran boravak i opuštanje uz more.

 

UKOLIKO STE OVU NEKRETNINU NEGDJE PRONAŠLI OGLAŠENU PO NIŽOJ CIJENI, ISTA CIJENA VRIJEDI I KOD NAS!