Šifra objekta: K300
Tip: Kuće
Mjesto: Pašman
Naselje: Ždrelac
Površina: 100.00
Površina zemljišta: 240.00
Novogradnja: -
God. izgradnje:
Br. etaža: 2
Kat:
Br. spavaćih soba: 4
Terasa / loggia: +
Asfaltni put: +
Udaljenost od mora: 100 metara
Pogled na more: +
Parking: +
Garaža: -
Vlasništvo: 1/1
Cijena po m2: 0,00 €
Ukupna cijena: 130.000,00 €
Grijanje:
Komunalije: gradski vodovod, telefon
Dozvole: vlasnički list, građevinska dozvola, uporabna dozvola
Energetski certifikat: -

Kuća površine 100 m2 se sastoji od dvije stambene jedinice, idealna je za odmor ili iznajmljivanje. Udaljena je od uređene šljunćane plaže svega stotinjak metara na sjevernoj strani otoka, a isto je tako svega stotinjak metara udaljena od kamene „divlje“ plaže na južnoj strani otoka sa predivnim pogledom prema Kornatima.

Kuća se nalazi uz glavnu prometnicu u samom centru vikend naselja, nekoliko metara od lokalnog dućana, restorana i autobusne stanice.

Ima dva odvojena apartmana, jedan u prizemlju, a drugi na katu do kojega vode vanjske stepenice. Okućnica posjeduje ukupno 5-6 parkirnih mjesta što ispred, što iza kuće. Svaki  apartman je površine 50 m2 i sastoji se od dnevne sobe koja je šankom odvojena od kuhinje,dvije spavaće sobe, kupaone i velike terase. U spavaćim sobama je parket. Svaki apartman ima 50 metara kvadratnih.

Kuća je novo adaptirana i ožbukana prije dvije godine.

Otok Pašman je sa kopnom povezan trajektnim linijama iz Zadra u Preko (otok Ugljan) i Biograda u Tkon (otok Pašman) između kojih vodi centralna prometnica kojom prometuje lokalna autobusna linija."

 

UKOLIKO STE OVU NEKRETNINU NEGDJE PRONAŠLI OGLAŠENU PO NIŽOJ CIJENI, ISTA CIJENA VRIJEDI I KOD NAS!