Šifra objekta: P029
Tip: Poslovne nekretnine
Mjesto: Zadar
Naselje:
Površina: 125.00
Površina zemljišta: 0.00
Novogradnja: -
God. izgradnje:
Br. etaža: 1
Kat: 1
Br. spavaćih soba: 5
Terasa / loggia:
Asfaltni put: +
Udaljenost od mora: 50 m
Pogled na more: +
Parking: -
Garaža: +
Vlasništvo: 1/1
Cijena po m2: 0,00 €
Ukupna cijena: 380.000,00 €
Grijanje: klimatizirano
Komunalije: gradski vodovod, gradska kanalizacija, telefon
Dozvole: vlasnički list, građevinska dozvola, uporabna dozvola
Energetski certifikat: -

Prodaje se jedan od najboljih Hostela u gradu Zadru tj. prodaje se Hostel i cjelokupan uhodani posao iza kojeg su godine rada i truda (rezervacije, recenzije...). Sveukupna  prodajna površina je 125 m2 , hostel površine 103 m2, ostava u kojoj se nalazi praonica rublja površine 12 m2 i garaža površine 10 m2 .
Kapacitet je 19 osoba (3-dvokrevetne sobe, 1-četverokrevtna spavaonica i 1-devetokrevetna spavaonica sa dva unutarnja kupatila).
U sklopu hostela u prizemlju se nalazi i naša praonica rublja (dvije mašine za pranje i dvije sušilice) koja je sa hostelom povezana sa unutarnje strane kuda se baca prljav veš.
Sva kupatila imaju cjelodnevni dotok tople vode koji osigurava ACV bojler sa beskonačnom garancijom (upravo tako) koji pokreće vailantov blok od 9 kw (također smješten u praonici)
Hostel je kompletno adaptiran 2013 godine tj. promijenjene su sve instalacije, podovi....
Smješten je na samom ulazu u stari dio grada (poluotoka) nasuprot prekrasnog parka u uvali Jazine čime je mikrolokacija idealna (u sezoni smo van zidina i poluotoka kada je tamo najveća vrućina i gužva) odnosno 5 min pješke do strogog centa, 5 minuta pjeske do plaže kolovare i 10 min pješke do autobusnog kolodvora.